رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ مرداد ۱۳۹۸

اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ‌های گوشتی در کشتارگاههای استان - نمایش محتوای خبر

 

 

اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ‌های گوشتی در کشتارگاههای استان

اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ‌های گوشتی درکشتارگاههای استان

اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ های گوشتی از امروز در کشتارگاههای استان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، معاون امور تولیدات دامی جهادکشاورزی استان هدف از اجرای این طرح را افزایش اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ‌های گوشتی در کشتارگاههای استان تعداد دفعات جوجه‌ریزی، کاهش ریسک ابتلا به بیماریها، افزایش ضریب تغذیه، بهبود بهره‌ وری، کاهش ضایعات، توسعه صادرات و بهبود شرایط بهداشتی فرآیند تولید تا عرضه برشمرد و گفت: دراین طرح مرغ‌های گوشتی عرضه شده در بازار باید به وزن یک کیلو و ۸۰۰ گرم تا ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم و حداکثر سن کشتار ۴۵ روزه باشد.

بهرام خانی استقبال تولیدکنندگان مرغ گوشتی را از این طرح مثبت ارزیابی کرد و افزود: اجرای این طرح علاوه بر افزایش کیفیت گوشت مرغ، و جلوگیری از هدر رفت خوراک طیور موجب صرفه جویی واردات خوراک طیور نیزخواهد شد.

وی همچنین با اشاره به افزایش تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان خاطرنشان کرد: تولید محصولات بدون آنتی بیوتیک مقدمه تولید محصولات سالم است و رویکرد اصلی سازمان جهاد کشاورزی در تولید تمامی محصولات کشاورزی بر این اساس است.