رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۳۰ تیر ۱۳۹۸

استفاده از "بلنکیت" در خبازی‌ها نداریم - نمایش محتوای خبر

 

 

استفاده از "بلنکیت" در خبازی‌ها نداریم

استفاده از"بلنکیت" در خبازی‌ها نداریم

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه استفاده از ماده سفید کننده "بلنکیت" در خبازی‌های کرمانشاه را رد کرد و گفت: در حال حاضر موردی از استفاده از این ماده در نانوایی‌ها نداریم. مظفر رحمت آبادی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه اکنون هیچ خبازی در کرمانشاه از ماده سفیدکننده استفاده نمی‌کند، اظهار کرد: اگرچه مواردی در گذشته داشته‌ایم، اما اکنون موردی از استفاده از بلنکیت نداریم. وی با بیان اینکه در گذشته تعداد محدودی از نانوایی‌ها از این ماده استفاده می‌کردند، از برخورد قانونی با خبازی‌های متخلف خبر داد که حتی به تعطیلی آن واحد نیز منجر شده است. مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه یادآوری کرد: این برخوردها موجب شده مورد جدیدی نداشته باشیم و اگر هم تخلفی صورت گیرد مانند گذشته با آن برخورد جدی خواهد شد. وی تصریح کرد: خبازی‌ها حق استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز از جمله جوش شیرین، مواد سفید کننده و ... را ندارند و تنها چیزی که می‌توانند به نان اضافه کنند، سبوس است. رحمت آبادی تشخیص دقیق و علمی استفاده از این مواد را بر عهده معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دانست و تاکید کرد: شرکت غله و خدمات بازرگانی در بعد کیفیت نان، سهمیه آرد، استفاده از سبوس و ... نظارت دارد. به گفته این مسئول، نظارت بر قیمیت نان، وزن آن و تشخیص موارد کم فروشی و گرانفروشی نیز با معاونت بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت است. وی از وجود حدود 2100 خبازی در کل استان کرمانشاه خبر که از این تعداد بیش از 900 واحدی مربوط به شهر کرمانشاه است. مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با اشاره به طرح آزادپز شدن خبازی‌ها در کل کشور، تاکید کرد: اکنون حدود 20 درصد خبازی‌های کرمانشاه آزادپز هستند.