رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

آش عباسعلی کرمانشاه ثبت ملی می‌شود - نمایش محتوای خبر

 

 

آش عباسعلی کرمانشاه ثبت ملی می‌شود

مسئول ثبت آثار ملی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از در آستانه ثبت ملی بودن آش عباسعلی کرمانشاه خبرداد.

اکرم طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس فرهنگی هنری ایسنا منطقه کرمانشاه در این باره اظهارکرد: آش عباسعلی یکی از غذاهای محلی و سنتی استان کرمانشاه است که سابقه پخت آن به صدها سال قبل بر می‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: این غذا که نوعی آش همراه با گوشت است مخصوص مردم شهر کرمانشاه بوده و معمولا در ایام رمضان و عاشورا و در قالب نذری پخت می شود.

این مقام مسئول در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: حدود شش ماه پیش پرونده مربوط به ثبت ملی شدن هنر پخت آش باسعلی به نام کرمانشاه را تهیه کرده و برای دفتر ثبت آثار تاریخی معنوی سازمان میراث فرهنگی کشور ارسال کرده‌ایم که این پرونده را در نوبت بررسی بگذارند.

طهماسبی خاطرنشان کرد: مقرر شده که در تاریخ 28 مهر ماه جلسه بررسی پرونده آش عباسعلی کرمانشاه همراه با هفت اثر معنوی دیگر از این استان در سازمان میراث فرهنگی کشور برگزار شود.

مسئول ثبت آثار ملی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: با توجه به کامل بودن پرونده آش عباسعلی پیش بینی ما این است که مشکل خاصی در روند ثبت ملی شدن این پرونده به نام استان کرمانشاه به وجود نیاید.