رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۵ خرداد ۱۳۹۸

امحاء بیش از ۷۵۰ کیلوگرم پنیر آلوده در کرمانشاه - نمایش محتوای خبر

 

 

امحاء بیش از ۷۵۰ کیلوگرم پنیر آلوده در کرمانشاه

امحاء بیش از ۷۵۰ کیلوگرم پنیر آلوده در کرمانشاه

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از امحاء بیش از ۷۵۰ کیلوگرم پنیر غیراستاندارد در یکی از واحدهای تولید شیر و لبنیات استان به علت آلودگی میکروبی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استاندارد استان کرمانشاه، محمودرضا نیازی گفت: در جریان بازرسی‌های کارشناسان این اداره کل از مراکز تولید و عرضه کالاهای مشمول استاندارد اجباری، ۱۸۸ قالب پنیر سفید نسبتا چرب در بسته بندی های چهار کیلوگرمی که به صورت غیرمجاز تولید شده بود، در سردخانه یک واحدهای تولیدی تحت پوشش استان شناسایی شد.

وی افزود: پس از کشف قالب های پنیر، ضمن نمونه برداری از فرآورده تولید شده، نمونه ها برای مطابقت با استانداردهای ملی مربوطه در ویژگی‌های میکروبیولوژی، فیزیک و شیمیایی مورد ارزیابی قرار گرفت که براساس نتایج آزمون، نمونه ها از نظر فاکتور میکروبی آلوده تشخیص داده شدند.

نیازی با اشاره به اینکه پروانه کاربرد علامت استاندارد مربوط به این واحد تولیدی به علت نوسان کیفیتی محصولات تولیدی و به استناد گزارش کمیسیون ماده ۱۹ اداره کل استاندارد در کمیته علائم مطرح و رای به ابطال آن داده شد، افزود: براساس ماده ۹ قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد تولید، تمرکز، ‌توزیع و فروش کالاهای مشمول اجرای اجباری استاندارد با کیفیت پایین‌تر از استاندارد یا بدون علامت استاندارد ایران جرم محسوب شده و مطابق قانون با خاطیان برخورد خواهد شد.