رونق تولید ملی | جمعه، ۲۸ تیر ۱۳۹۸

انجام 160 مورد بازرسی از خبازی های استان کرمانشاه - نمایش محتوای خبر

 

 

انجام 160 مورد بازرسی از خبازی های استان کرمانشاه

انجام 160 مورد بازرسی از خبازی های استان

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان کرمانشاه از انجام 160 مورد بازرسی از خبازی های استان طی سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، محمودرضا نیازیبا اعلام این خبر گفت: این بازرسی ها در راستای حمایت از حقوق شهروندان و در قالب گشت مشترک با دستگاه های ذیربط از جمله معاونت غذا و دارو، اتاق اصناف، شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه انجام شده است.

مدیر کل استاندارد کرمانشاه با اشاره به نقش مهم نان در سفره غالب مردم، به اهمیت نظارت بر نحوه تولید این فرآورده مصرفی در خبازی ها اشاره کرد و گفت: در راستای هدفمندسازی یارانه ها و کنترل نظارت بر واحدهای خبازی و کارخانجات آرد استان در جهت بهبود کیفیت آرد و نان، اکیپ های بازرسی تشکیل و در قالب گشت مشترک از واحدهای خبازی استان بازدید به عمل آورده و در این بازدید ها وضعیت بهداشتی، کیفیت آرد مصرفی، دستگاه های پخت، استفاده افزودنی های غیر مجاز، استفاده از نمک های استاندارد در پخت نان مورد بررسی قرار می گیرد. محمودرضا نیازی در ادامه افزود: طی این بازرسی‌ها هشت مورد استفاده از نمک غیر استاندارد، 9 مورد استفاده از افزودنی غیر مجاز، 9 مورد کم فروشی و 10 مورد عدم مطابقت آرد با استخراج تعیین شده مشاهده شده است.

وی ادامه داد: همچنین دستگاه های پخت نان نیز مورد بررسی قرار گرفت که گزارش این بازرسی‌ها نشان داد، دستگاه های تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تعداد زیادی از واحدهای خبازی به علت قدمت بالای 10سال و فرسودگی عملا از رده خارج و غیر قابل استفاده هستند. نیازی با اشاره به اینکه یکی از فاکتورهای موثر بر قیمت تمام شده نان، استفاده از آردهای متفاوت با درصد سبوس مختلف برای تولید انواع نان است و استفاده از یک نوع آرد برای تولید تمام نان ها، باعث تضییع حقوق مصرف کننده می شود، افزود: در این بازرسی ها 10 مورد عدم مطابقت آرد با استخراج تعیین شده مشاهده شد که با واحدهای متخلف از طریق دستگاه های ذیصلاح برخورد خواهد شد.

مدیر کل استاندارد کرمانشاه با تاکید بر اینکه ارزش غذایی نان هایی که با آرد سبوس دار پخته می شوند نسبت به سایر نان ها بیشتر است، به شهروندان توصیه کرد با استفاده از غذا و نان سالم سبوسدار هزینه های جاری خود از بخش درمان به پیشگیری انتقال دهند.