رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ خرداد ۱۳۹۸

انجام 32 هزار بازدید از مراکز تهیه و عرضه فرآورده‌های خام دامی کرمانشاه - نمایش محتوای خبر

 

 

انجام 32 هزار بازدید از مراکز تهیه و عرضه فرآورده‌های خام دامی کرمانشاه

انجام 32 هزار بازدید از مراکز تهیه و عرضه فرآورده‌های خام دامی کرمانشاه

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از انجام 32 هزار و 40 مورد بازدید از مراکز تهیه، فرآوری، نگهداری و توزیع فرآورده‌های خام دامی در استان و پلمب 29 مرکز متخلف طی چهار ماهه ابتدای امسال خبر داد.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا منطقه کرمانشاه، علیرضا امیری از انجام 32 هزار و 40 مورد بازدید از مراکز تهیه، فرآوری، نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی در استان طی چهار ماهه ابتدای امسال خبر داد.

وی همچنین به انجام 541 مورد نمونه ‌برداری از مراکز عرضه طی این مدت اشاره کرد و افزود: 1600 مورد آزمایش لازم به منظور تعیین سلامت فرآورده خام دامی نیز توسط آزمایشگاه مرکزی این اداره‌ کل انجام گرفته است.

امیری میزان فرآورده خام دامی ناسالم ضبط و امحاء شده در این مدت را حدود 7.5 تن اعلام کرد و گفت: به علاوه از 35 مورد مرکز معرفی شده به مراجع قضایی، 29 مرکز متخلف عرضه فرآورده خام دامی پلمب شده است.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود از کشتار 58 هزار و 894 رأس دام سبک (گوسفند و بز) یازده هزار و 434 رأس دام سنگین (گاو وگوساله) در استان کرمانشاه طی چهار ماهه امسال یاد کرد.

به گفته امیری، نظارت بر بهداشت و حلال بودن گوشت کشتارهای اجام شده، منجر به ضبط و امحای مقدار 16.8 تن فرآورده خام دامی ناسالم در کشتارگاه شده است.

این مسئول در ادامه تعداد طیور کشتار شده در استان کرمانشاه طی چهار ماهه ابتدای امسال را نیز دو میلیون و 439 هزار و 124 قطعه عنوان کرد و گفت: از این تعداد 125 هزار قطعه به دلایل بهداشتی و شرعی از چرخه مصرف حذف شده است.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به نظارت های مستمر بهداشتی و شرعی بر محصولات استحصالی کشتارگاه‌های دام و طیور، توصیه کرد: مردم گوشت مصرفی خود را تنها از مراکز عرضه مجاز که دارای مهر و تاییدیه بهداشتی دامپزشکی است، تهیه و از خرید گوشت دام و طیور که به صورت غیر مجاز و غیر بهداشتی درخارج از کشتارگاه ذبح می شود جدا خوداری کنند.