باید مشارکتهای مردمی را مدرن کنیم - نمایش محتوای خبر
باید مشارکتهای مردمی را مدرن کنیم
باید مشارکتهای مردمی را مدرن کنیم
مدیرکل دفتر مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور معتقد است، باید مشارکتهای مردمی را از حالت سنتی به مدرن تغییر دهیم.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، بینظیر جلالی در همایش خیرین بهزیستی استان کرمانشاه که امروز (30 مرداد) برگزار شد، با بیان اینکه دیگر نمیتوان مشارکتهای مردمی را با رویکرد سنتی پیش برد، اظهار کرد: با توجه به گسترش نیازهای جامعه و آسیبهای اجتماعی باید به سمت مشارکتهای مدرن برویم.
وی ادامه داد: دیگر نمیتوان مشارکتهای مردمی را فقط با ساخت مراکز سالمندان، کمکهای فیزیکی و ... پیش برد، بلکه نیاز به کمکها و مشارکتهای معنوی داریم. برای مثال حمایت از یک زن سرپرست خانوار و یا یک معتاد بهبود یافته به صورت فیزیکی کمتر امکان پذیر است.
مدیرکل دفتر مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور یادآوری کرد: در این شرایط فقط به افراد دارای تمکن مالی تکیه نمیکنیم، بلکه یک جوانی که میتواند خدمتی به مددجوی بهزیستی ارائه کند را نیز جذب میکنیم.
جلالی در ادامه خواستار نهادسازی برای جذب مشارکتهای مردمی شد و خاطرنشان کرد: باید با کمک افراد مشهور و معتمد مردم، نهادهایی ایجاد کنیم که حتی کمترین کمکهای مردمی نیز در آن جذب شود و با کمک آن کارهای بزرگ انجام دهیم.
وی از اعتمادی که مردم به بهزیستی دارند یاد کرد و گفت: باید از این اعتماد برای جلب مشارکتهای مردمی استفاده کنیم، زیرا امروز بدون کمک خیرین و فقط با منابع و امکانات دولتی نمیتوان جوابگوی نیازهای مددجویان بهزیستی بود.
به گفته این مسئول، امروزه در تمام دنیا علاوه بر دولت، افراد توانمند نیز در حمایتهای اجتماعی مشارکت دارند و به افراد نیازمند کمک میکنند. حتی به نیازمندانی که شاید خارج از مرزهای کشور آنها باشند.
مدیرکل دفتر مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: موضوع دیگری که باید در جلب مشارکتهای مردمی به آن توجه کرد استفاده از سرمایههای خارج از کشور و جذب مشارکت ایرانیان مقیم خارج است.
جلالی از موسسه "زنجیره امید" که فقط مختص بچههای درگیر سوختگی و بیماری قلبی است به عنوان نمونهای از جلب مشارکتهای خارجی یاد کرد که بسیاری از افراد مطرح حوزه سینما و هنر عضو آن هستند و از کشورهای خارجی حمایت جذب میکنند.
وی گفت: در استانی مانند کرمانشاه که ممکن است مردم سرمایه کمتری داشته باشند، میتوان از پتانسیل کرمانشاهیان متمکن مقیم تهران و ... نیز استفاده کرد، زیرا بسیاری از آنها علاقمند هستند که به همشهریان خود کمک کنند.
جلالی در پایان بر لزوم ایجاد شبکههایی بین خیرین سراسر کشور به منظور جذب مشارکتهای مردمی برای حمایت از مددجویان بهزیستی تاکید کرد.