جهش تولید | چهارشنبه، ۱ بهمن ۱۳۹۹

تولید"ترخینه" پروبیوتیک - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید"ترخینه" پروبیوتیک

"ترخینه" پروبیوتیک تولیدشد

کارشناس نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به تولید ترخینه پروبیوتیک شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، مهندس  نرگس شهبازپور با همکاری تیمی از محققان دانشگاهی موفق شد با استفاده از سوش‌های پروبیوتیک در محصول سنتی ترخینه، آن را به یک غذای فراسودمند تبدیل کند و ترخینه پروبیوتیک تولید کند.

نرگس شهبازپور با اشاره به رواج ترخینه در غرب کشور به عنوان نوعی سوپ سنتی که از تخمیر گندم خرد شده در دوغ حاوی ادویه‌های معطر و گیاهان بومی تهیه می‌شود، گفت: این گروه تحقیقاتی موفق به تولید ترخینه پروبیوتیک شده و مجوزهای لازم برای تولید تجاری آن را بدست آورده است.

این اختراع در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسیده و گواهینامه ثبت آن صادر شده است.

پروبیوتیک‌ها میکروارگانسم های زنده و غیربیماری زایی هستند که وقتی در مقادیر کافی وارد بدن شوند تاثیرات مثبتی بر سلامت میزبان می‌گذارند.