تولید سالانه بالغ بر 350 تن گوجه سبز و چغاله بادام در استان - نمایش محتوای خبر
تولید سالانه بالغ بر 350 تن گوجه سبز و چغاله بادام در استان
تولید سالانه بالغ بر 350 تن گوجه سبز وچغاله بادام در استان
به گفته مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سالانه بالغ بر 350 تن گوجه سبز و چغاله بادام به عنوان نوبرانه در این استان تولید میشود. حمیدرضا جهانگیری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، از گوجه سبز و چغاله بادام به عنوان نوبرانههای استان کرمانشاه یاد کرد و گفت: سالانه حدود 300 تن گوجه سبز و 50 تن چغاله بادام در این استان تولید میشود. جهانگیری مجموع سطح باغاتی که گوجه سبز و چغاله بادام از آنها برداشت میشود را 70 هکتار عنوان کرد و گفت: از این میزان 50 هکتار آن زیر کشت گوجه سبز و 20 هکتار دیگر زیر کشت چغاله بادام است. به گفته وی این دو محصول هر سال در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر استان کرمانشاه به عنوان محصولات پیشرس و نوبرانه وارد بازار میشوند. وی با بیان اینکه عمده گوجه سبز تولیدی در استان کرمانشاه با قیمت نسبتا بالا به تهران فرستاده میشود، گفت: بخشی از محصول تولیدی نیز در بازارهای محلی استان عرضه میشود. جهانگیری قیمت نوبرانه گوجه سبز را هرکیلوگرم حدود 30 هزار تومان و چغاله بادام را نیز هر کیلوگرم بین 15 تا 20 هزار تومان اعلام کرد. وی شهرستان سرپلذهاب را تولیدکننده عمده نوبرانههای استان کرمانشاه دانست و گفت: در شهرستانهای گیلانغرب، ثلاث باباجانی و دالاهو نیز تولید این محصولات را داریم. به گفته جهانگیری برداشت گوجه سبز و چغاله بادام به عنوان محصول نوبرانه در استان کرمانشاه از نیمه فروردین ماه آغاز شده و حداکثر 20 روز ادامه مییابد.