رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

تولید 1.7 درصد قارچ تولیدی کشور در استان کرمانشاه - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید 1.7 درصد قارچ تولیدی کشور در استان کرمانشاه

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: 1.7 درصد قارچ تولیدی کشور در استان کرمانشاه تولید می‌شود.

رضا زارعی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه استان کرمانشاه در حال حاضر 17 واحد صنعتی و یک مجتمع پرورش قارچ دارد، اظهار کرد: مجتمع پرورش قارچ استان شامل 48 واحد کوچک پرورش قارچ است. زارعی میزان تولیدات سالانه قارچ استان را 2115 تن عنوان کرد و افزود: در کشور سالانه 120 هزار تن قارچ تولید می‌شود. به گفته زارعی 1.7 درصد قارچ تولیدی در کشور در استان کرمانشاه تولید می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سپس با بیان اینکه مازاد قارچ تولیدی در استان کرمانشاه به استان‌های همدان، لرستان و... فرستاده می‌شود، افزود: مشکلی برای بازار مصرف قارچ در استان نداریم و مازاد قارچ تولیدی به دیگر استان‌ها فرستاده می‌شود.

زارعی در ادامه با اشاره به اینکه فرآوری قارچ تولیدی در استان می‌تواند نقش مهمی در ماندگاری بالای آن داشته باشد، از فرآوری این محصول به صورت کنسرو در یکی از کارخانه‌های استان در سال جاری خبر داد. وی با تاکید بر حمایت از توسعه واحدهای پرورش قارچ در استان افزود: توسعه واحدهای پرورش قارچ را در استان در برنامه داریم.

زارعی با اشاره به برنامه‌ریزی در راستای افزایش 200 تنی تولید قارچ در استان کرمانشاه در سال آتی، تحقق این هدف گذاری را در گروی استقبال متقاضیان از ایجاد واحدهای پرورش قارچ عنوان کرد

. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه سرانه جهانی مصرف قارچ را در دنیا چهار کیلوگرم در سال عنوان کرد و افزود: سرانه مصرف قارچ در کشور ما 1.2 کیلوگرم و در استان کرمانشاه 400 گرم است.

زارعی با اشاره به درصد بالای پروتئین قارچ، مصرف آن را جایگزین خوبی برای گوشت معرفی کرد و افزود: با توجه به قیمت پایین این فرآورده و ارزش غذایی بالای آن، گنجاندن آن در سبد غذایی خانواده‌ها مفید خواهد بود.