رونق تولید ملی | جمعه، ۲۸ تیر ۱۳۹۸

تولید 500 تن مرغ بدون آنتی ‌بیوتیک در کرمانشاه - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید 500 تن مرغ بدون آنتی ‌بیوتیک در کرمانشاه

در 10 ماهه گذشته از سال جاری 500 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در کرمانشاه تولید شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: در ده ماهه گذشته از سال جاری 500 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان تولید شده است و پیش بینی می شود این مقدار تا پایان سال به 650 تا700 تن افزایش پیدا کند.

مهدی ظفری پور با بیان اینکه امسال تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در کرمانشاه نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته است، افزود: مقدار مرغ تولیدی بدون آنتی بیوتیک در استان سال گذشته حدود 350 تن بوده است.

وی سن پایین (حداکثر 42 روز)، عدم مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش، چربی بین بافتی کم و لذیذ بودن طعم و مزه را از ویژگی های این نوع مرغ عنوان کرد.

دکتر ظفری پور با اشاره به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان بیان داشت: حداکثر طول دوره پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک 42 روز است و همچنین در طول دوره پرورش از جوجه یک روزه تا زمان کشتار 6 مرحله آزمایش به صورت تصادفی از طرف اداره کل دامپزشکی انجام خواهد شد تا صلاحیت عرضه آن به صورت مرغ بدون آنتی بیوتیک در بازار تایید شود.

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌ کل دامپزشکی استان تصریح کرد: این امر خود قدمی رو به جلو در راه رسیدن به اهداف عالیه سازمان دامپزشکی کشور در راستای تولید محصولات سالم تر در جهت اهمیت به سلامت مصرف کنندگان فرآورده های خام پروتئینی است.

مرغ بدون آنتی بیوتیک به مرغی گفته می‌شود که در طول دوره پرورش آن از هیچ نوع آنتی بیوتیک مجاز و یا غیرمجازی استفاده نمی‌شود و اصطلاحاٌ به آن مرغ سبز ویا مغ پاک هم می گویند