سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | یک‌شنبه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۰

تولید400 تن مرغ سبز در کرمانشاه - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید400 تن مرغ سبز در کرمانشاه

تولید تولید 400 تن مرغ سبز در کرمانشاه

چهار صد تن مرغ سبز در کرمانشاه تولید شد .

به گزارش خبر گزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه تولید 400 تن مرغ سبز در کرمانشاه گفت : از ابتدای سال تاکنون حدود 400 تن مرغ سبزدر استان کرمانشاه تولید و به بازار مصرف عرضه شده است .

مهدی ظفری‌پور پیش بینی کرد : این میزان تا پایان امسال به 600 تن برسد.

وی از فعالیت شش واحد تولید مرغ سبز در استان خبر داد و افزود : در حال حاضر 5 واحد در شهرستان کرمانشاه و 1 واحد در سر پل ذهاب فعال است .

ظفری پور افزود : بخشی از تولیدات استان به تهران، اصفهان و خوزستان صادر می شود.

به گفته ظفری پور از زمان تولد تا زمان عرضه مرغ به بازار بیش از 6 بار کارشناسان اداره نظارت و بازرسی اداره کل دامپزشکی استان بر پرورش مرغ در مرغداری ها نظارت می کنند و در صورت مشخص شدن استفاده از هرگونه آنتی بیوتیک مجوز فعالیت مرغداری باطل می شود .

او ادامه داد :مرغ‌ها ی سبزفقط در یک کشتارگاه کشتار می‌شوند و در تمام مراحل کشتار نیزاداره دامپزشکی نظارت دارد. تولید مرغ سبز از سال 93 در استان آغاز شد و امسال به 6 واحد تولیدی توسعه یافت .