سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | چهارشنبه، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

خلال باقلا به جای خلال پسته! - نمایش محتوای خبر

 

 

خلال باقلا به جای خلال پسته!

خلال باقلا به جای خلال پسته!

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: تاکنون موردی از استفاده از پودر و خلال باقلا به جای پودر و خلال پسته در بستنی فروشی‌ها، کاک پزی‌ها و دیگر صنوفی که از پودر و خلال پسته استفاده می‌کنند، مشاهده نشده است. بهمن خدادادیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، در این باره اظهارکرد: ما در مجموعه مرکز بهداشت در قالب شایعاتی این موضوع را شنیده‌ایم که برخی از صنوف به جای پودر و خلال پسته از پودر و خلال باقلا استفاده می‌کنند. وی ادامه داد: در همین راستا اقدام به نمونه گیری از بستنی فروشی‌ها و کاک پزی‌های سطح شهر کرده‌ایم که تاکنون مورد مثبتی در این راستا مشاهده نشده است. این مقام مسئول گفت: از آنجایی که ما فقط می توانیم با مستندات قانونی صحبت کنیم، لذا تا موردی تاییدیه آزمایشگاه را نگیرد، نمی‌توانیم اتهام تقلب به آن بزنیم. خدادادیان اظهارکرد: سال گذشته نیز شایعاتی در این خصوص داشتیم و حتی فردی عنوان داشت فرزندش بستنی خورده و چون فاویس داشته و به باقلا حساس بوده، دچار مشکل جسمی شده و در بیمارستان بستری شده است که ما نیز بلافاصله مورد را بررسی کرده و حتی سریعا بستنی فروشی مورد نظر را نیز پلمب موقت کردیم، اما وقتی نتیجه آزمایشات آمد، مشخص شد که بستنی فروشی تخلفی صورت نداده و پسته های موجود در بستنی بدون مشکل بوده است. وی ادامه داد: در ادامه مشخص شد که فرزند این شخص از کنار باقلا فروشی رد شده و بوی باقلا باعث تشدید بیماری فاویس او شده است. این مقام مسئول در مرکز بهداشت کرمانشاه گفت: در حال حاضر نیز موارد متعددی در سطح شهر را نمونه گیری کرده و برای آزمایشگاه معاونت غذا و داروی استان فرستاده ایم اما هنوز نتیجه ای دال بر اینکه مواد استفاده شده، پسته نبوده و باقلا بوده، نداشته‌ایم. خدادادیان تاکید کرد: اگر کسی نسبت به این موضوع شکایتی و یا گزارش تخلفی داشت هم می تواند به مرکز بهداشت مراجعه کرده و هم می‌تواند با سامانه 190 وزارت بهداشت اعلام گزارش کند.