رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۳۰ مرداد ۱۳۹۸

خوردن كنگر احتمال ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد - نمایش محتوای خبر

 

 

خوردن كنگر احتمال ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد

خوردن كنگراحتمال ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد

يك كارشناس تغذيه معتقد است كه خوردن گياه بهاري كنگر با توجه به خاصيت هاي آنتي اكسيداني آن احتمال ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد. عرفان پورقبادي روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: عصاره برگ و ريشه كنگر براي جلوگيري از رسوب چربي در جدار رگ‌ها مفيد است. وي افزود: همچنين خوردن اين گياه در درمان يرقان، سوءهاضمه، احساس ناراحتي در معده، نفخ، بي‌اشتهايي، تهوع، اسهال خفيف يا يبوست، نارسايي كبد مفيد است و از كبد در برابر سموم شيميايي محافظت مي‌كند. اين كارشناس تغذيه به خواص انتي اكسيداني كنگر اشاره كرد و گفت: خواص انتي اكسيداني كنگر مي تواند در كاهش كلسترول خون و تقويت سيستم قلبي و عروقي مفيد باشد. پورقبادي يادآور شد: مواد موجود در كنگر ضددرد و ضدالتهاب است و باعث كاهش قند خون و تسريع در ادار مي شود. وي با بيان اينكه كنگر باعث حفظ سلامتي روده مي شود افزود: كنگر مي‌تواند خطر سرطان روده باريك را كاهش دهد. اين كارشناس تغذيه توصيه كرد كه زنان باردار، كودكان، بيماران مبتلا به بيماري شديد كبدي يا كليوي از مصرف برگ كنگر پرهيز كنند. پورقبادي ادامه داد: از آنجايي كه برگ كنگر محرك انقباض كيسه صفرا است، افرادي كه سنگ كيسه صفرا دارند نبايد آن را مصرف كنند.