رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۱ مرداد ۱۳۹۸

ریشه بیش از 50 درصد بیماریهای انسان در عوامل غذایی است - نمایش محتوای خبر

 

 

ریشه بیش از 50 درصد بیماریهای انسان در عوامل غذایی است

ریشه بیش از 50 درصد بیماریهای انسان درعوامل غذایی است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ریشه بیش از 50 درصد بیماریهای انسان در عوامل غذایی است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر امید عبدی در مراسم رونمایی از نخستین نوشابه فراسودمند ایران که با حضور مسئولین استان در محل سالن آمفی تئاتر هتل پارسیان برگزار شد، اظهارکرد: وزارت بهداشت هرگز به تنهایی نمی‌تواند تعیین کننده و تضمین کننده سلامت افراد جامعه باشد و در واقع نقش این نهاد در تامین سلامت تنها 25 درصد است. وی ادامه داد: 50 درصد عوامل تعیین کننده سطح سلامت افراد جامعه به اقتصاد، 15 درصد به ژنتیک، 10 درصد به عوامل محیطی و 25 درصد به نهادی همچون وزارت بهداشت و درمان وابسته است. عبدی خاطرنشان کرد: دنیا امروزه به این نتیجه رسیده که غذاهای فست فودی سلامت انسانها را به خطر می اندازد، لذا باید به سمت تولید غذاهای فراسودمند حرکت کرد. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: چه بخواهیم و چه نخواهیم جامعه ما به سمت کهنسالی و همچنین افزایش جمعیت پیش می‌رود، لذا کمکی که غذاهای فراسودمند می تواند به سطح سلامت افراد جامعه کند، بسیار حائز اهمیت است. وی ادامه داد: صنعت ما باید گام های اساسی در این حوزه بردارد و ارتباط بیشتری با بدنه دانشگاه برقرار کند. عبدی تصریح کرد: بعد از آب، شیر و چای، نوشابه چهارمین نوشیدنی جهان است، لذا تولید نوشابه فراسودمند اقدام ارزشمند و درخور تحسینی است که حاصل کار مشترک دانشگاه و صنعت در استان کرمانشاه است. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: امروزه رویکرد دولت‌ها به سمتی رفته که در سبد غذایی خانوارها از مواد غذایی پروبیوتیک استفاده کند. وی از ضرورت کم کردن نمک، چربی و شکر در مواد غذایی سخن به میان آورد و افزود: افزایش این مواد خوراکی سلامت انسانها را به شدت تهدید می‌کند. این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: امروز سیاست وزارت بهداشت و درمان کشور این است که با کاهش 50 درصدی نمک در نانوایی‌ها به سلامت افراد جامعه کمک کند، چرا که تحقیقات نشان داده 50 درصد نمک ورودی به بدن انسان از طریق مصرف نان صورت می‌گیرد. عبدی اظهارکرد: نوشابه توکاپروبیوتیک علاوه بر آنکه مضرات نوشابه‌های معمولی را ندارد، بلکه به دلیل داشتن فلور طبیعی، آن نگرانی‌های قبلی از مصرف نوشابه های معمولی را برطرف کرده است. وی تاکید کرد: امیدواریم رویکرد رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی به سمتی باشد که معرف مصرف مواد غذایی پروبیوتیک از جمله نوشابه توکا پروبیوتیک در بین خانواده ها باشد.