رونق تولید ملی | دوشنبه، ۳۱ تیر ۱۳۹۸

صدور مجوز تأسیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در کرمانشاه - نمایش محتوای خبر

 

 

صدور مجوز تأسیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در کرمانشاه

مجوز تأسیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در کرمانشاه از سوی شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور صادر شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ارتباط با صدور مجوز راه اندازی این دانشکده با بیان اینکه ازدو سال پیش پیگیری‌ها برای راه اندازی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی آغاز شده، گفت: برای دریافت این مجوز نیاز به حداقل سه رشته مرتبط داشتیم که اکنون ۳۰ نفر دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در سه رشته علوم تغذیه، صنایع غذایی و ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی و ۹۰ نفر دانشجوی کارشناسی در رشته تغذیه در دانشکده بهداشت مشغول به تحصیل هستند.

دکتر یحیی پاسدار با اشاره به به فراهم کردن مقدمات کار نرم افزاری و سخت افزاری برای راه اندازی گروه‌های آموزشی در جهت دریافت مجوز دانشکده افزود: بعد از فراهم شدن این مقدمات، ساختمانی با حدود ۷۰۰ مترمربع مساحت را در جوار دانشکده بهداشت نیز به دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اختصاص داده شد و سپس به پشتوانه این زیرساخت ها، درخواست صدور مجوز دانشکده را به وزارت بهداشت ارائه گردید که با تأسیس آن موافقت شد.

وی توسعه گروه‌های آموزشی و افزایش اعضای هیات علمی را از برنامه‌های دانشکده جدید دانست و خاطرنشان کرد: اکنون هشت نفر عضو هیات علمی در رشته‌های گروه تغذیه و صنایع غذایی در دانشکده بهداشت فعالیت می‌کنند.

هم اکنون حدود چهار هزار و ۱۱۹ دانشجو شامل دو هزار و ۵۵۷ دانشجوی دختر و هزار و ۵۶۲ دانشجوی پسر در هشت دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، داروسازی، بهداشت، پرستاری و مامایی، پردیس خودگردان و دانشکده پرستاری سنقر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول تحصیل هستند.