رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ خرداد ۱۳۹۸

قیمت پایین نان سبب ورشکستگی خبازی‌های کرمانشاه شده - نمایش محتوای خبر

 

 

قیمت پایین نان سبب ورشکستگی خبازی‌های کرمانشاه شده

قیمت پایین نان سبب ورشکستگی خبازی‌های کرمانشاه شده

رئیس اتحادیه نانوایی‌های کرمانشاه گفت: عدم افزایش قیمت نان در خبازی‌هایی که سهمیه آرد یارانه‌ای دارند سبب ورشکستگی این نانوایی‌ها شده و باید همه خبازی‌ها آزادپز شوند.

اعتضاد علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص نظارت بر کار خبازی‌های شهرستان کرمانشاه اظهار داشت: نظارت بر پخت و عرضه نان در خبازی‌ها به صورت مستمر از سوی بازرسان اتحادیه، صنعت و معدن، بهداشت و اصناف انجام می‌شود و پرونده‌هایی نیز در تعزیرات داریم.

علیزاده بیان کرد: در حال حاضر همه نان‌ها اعم از سنگک، لواش، بربری و... در خبازی‌های کرمانشاه به صورت استاندارد پخت و عرضه می‌شود و هیچ مشکلی نداریم و نان‌ها مورد تایید بهداشت، استاندارد و معاونت غذا و دارو می‌باشد.

وی افزود: زمان مناسب برای پخت نان‌های سنتی و ماشینی تعریف شده و نان سنتی با استاندارد کامل پخت می‌شود و بین ۳ تا ۴ دقیقه هر نان داخل تنور و پخت می‌شود و هیچگونه ضرر غذایی نداریم و با اطمینان می‌گویم که نان سنتی سالم است.

علیزاده تاکید کرد: اگر نان‌های عرضه شده مشکلی داشته باشد و نهادهای ذی ربط به ما گزارش دهند برخورد جدی و قانونی خواهیم داشت و هیچ اغماضی با کسی نداریم و در کرمانشاه هیچگونه مشکلی در مورد کمیت و بحث بهداشت نان نداریم و صددرصد نان سالم در اختیار شهروندان قرار می‌دهیم. رئیس اتحادیه نانوایی‌های کرمانشاه در خصوص میزان سبوس در نان‌های پخته شده گفت: برای افزودن سبوس در نان استانداردی تعریف شده و این حد استاندارد برای نان‌های مختلف متفاوت است.

وی با اشاره به قیمت پایین نان در کرمانشاه گفت: از چهار سال قبل تاکنون هیچگونه افزایش قیمت نان در خبازی‌های کرمانشاه نداشتیم و به جرات می‌گویم خبازی‌هایی که آرد یارانه دریافت می‌کنند در ورشکستگی هستند و این مسئله دور از انصاف است.

علیزاده افزود: کرمانشاه پایین ترین قیمت نان را دارد و به همین دلیل خبازی‌ها رغبتی به کار ندارند و در حال جمع کردن فعالیت خود هستند. وی تاکید کرد: پیشنهاد می‌شود تمام نانوایی های کرمانشاه آزادپز شوند تا رقابت سالم برای ارتقا کیفیت نان ایجاد شود.