جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۳۹۹

نان برنجی کرمانشاه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نان برنجی کرمانشاه

Loading the player...

نان برنجی نوعی شیرینی کرمانشاهی است که قدمت و پیشینه آن در کرمانشاه به 150 سال پیش باز میگردد.کرمانشاهیان از گذشته به فکر پخت مادهای بودهاند که ماندگاری و جنبه غذایی بالایی داشته باشد، از اینرو مردم این دیار سعی در تهیه شیرینی از جنس خوراک اصلی مسافران و زائران کردند. قدمت و پیشینه این شیرنی در کرمانشاه به زمان حکومت قاجار باز میگردد و از 150 سال پیش به بعد یکی از سوغات معروف کرمانشاه است. در تهیه این شیرینی از آرد برنج، گندم، پودر شکر، روغن جامد، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده میشود. نان برنجی انواع گوناگونی نیز دارد که از آن میان میتوان به نان برنجی ساده و نان برنجی زعفرانی اشاره کرد. مردم کرمانشاه علاوه بر اینکه از نان برنجی برای سوغاتی استفاده میکنند، در مراسم شادی و غم نیز برای پذیرایی از میهمانان از نان برنجی استفاده میکنند. طعم دلچسب نان برنجی موجب شده که طرفداران زیادی در نقاط مختلف ایران و حتی جهان داشته باشد.