رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۴ آذر ۱۳۹۸

نظارت 18 اکیپ دامپزشکی بر بازار فرآورده‌های دامی در رمضان - نمایش محتوای خبر

 

 

نظارت 18 اکیپ دامپزشکی بر بازار فرآورده‌های دامی در رمضان

نظارت 18 اکیپ دامپزشکی بر بازار فرآورده‌های دامی در رمضان

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از آغاز طرح تشدید کنترل ونظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی طی ماه رمضان خبر داد. به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانجشویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر نادر پرور از آغاز طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی دامپزشکی کرمانشاه بر مراکز تولید، استحصال، فرآوری، نگهداری و توزیع فرآورده‌های خام دامی طی ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این نظارت‌ها از ابتدای ماه رمضان در استان آغاز شده و تا 19 تیر ادامه خواهد داشت. به گفته این مسئول، 18 اکیپ نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان در قالب 62 نفر بر بیش از دو هزار مرکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی شامل قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، ماهی فروشی‌ها و همچنین هتل‌ها، رستوران‌ها و کبابی‌ها نظارت می‌کنند. وی با اشاره به نظارت‌های بهداشتی بر خودروهای حامل فرآورده‌های خام دامی اعم از شیر، گوشت، مرغ و آلایش‌های خوراکی، تاکید کرد: نظارت بر کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارخانه‌ها و واحدهای بسته بندی نیز توسط اکیپ‌های نظارتی انجام می‌شود. مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه اظهار کرد: بازرسین دامپزشکی با رصد تمام جوانب بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی هرگونه تخلف را بلافاصله در محل رسیدگی و با موارد تخلف برخورد قانونی می‌کنند. پرور اضافه کرد: اکیپ‌های ثابت و سیار علاوه بر مرکز استان، در 13 شهرستان دیگر نیز نظارت‌های بهداشتی را بر عهده دارند. وی از شهروندان خواست گوشت مصرفی خود را صرفا از مراکز عرضه معتبر و مجاز که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی هستند تهیه و برای حفظ سلامت خود از خریدن گوشت کشتار غیرمجاز خودداری کنند. به گفته مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه، سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه آماده دریافت هرگونه گزارش تخلف در مراکز عرضه فراورده های خام دامی بوده و بلافاصله تیم‌های بهداشتی خود را به محل اعزام می‌کند.