نیاز به دو کارخانه دیگر قند دراستان - نمایش محتوای خبر
نیاز به دو کارخانه دیگر قند دراستان
دو کارخانه دیگر برای قندشدن چغندرهای استان میخواهیم
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه ظرفیت فعلی کارخانجات قند استان پاسخگوی حجم چغندرهای تولیدی نیست، گفت: نیاز به ساخت دو کارخانه قند دیگر با ظرفیت هر کدام 150 هزار تن داریم.
خسرو شهبازی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه در همه جای دنیا چغندرها بصورت مستقیم از محل برداشت تحویل کارخانه قند شده و به سرعت هم تبدیل به قند و شکر میشوند، گفت: این در حالی است که در استان ما 10 تا 20 روز چغندرها به دلیل ظرفیت پایین کارخانههای قند، دپو شده و بعد برای تولید قند استفاده میشوند.
شهبازی با تاکید بر اینکه استان باید به این ظرفیت تولید برسد که چغندرها به محض برداشت به کارخانه قند برده شوند، گفت: در استان دو کارخانه قند اسلام آبادغرب و بیستون را داریم که این دو کارخانه به نسبت چغندرهای تولیدی استان ظرفیت پایینی دارند.
وی افزود: این ظرفیت پایین در حالیست که علاوه بر چغندرکاران استان، چغندرکاران استان ایلام و بخشی از استان خوزستان نیز با این دو کارخانه قرارداد میبندند و همین امر محدودیت بسیاری را برای چغندرکاران استان ایجاد کرده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به عدم استقبال سرمایه گذاران بخشی خصوصی از ساخت کارخانه قند، گفت: با توجه به نظارت دولت بر این دسته کارخانجات و قیمتهای کنترل شده قند، سرمایه گذاران بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در این زمینه از خود رغبتی نشان نمیدهند.
شهبازی افزود: از طرفی واردات نامنظم شکر از کشورهای خارجی هم مزید برعلت شده و سرمایه گذاران بخش خصوصی رغبتی نشان نمیدهند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه همچنین محدودیت تحریمها را در این زمینه بیتاثیر ندانست و اظهار کرد: با برداشته شدن تحریمها این امید وجود دارد که سرمایه گذاران جهت ساخت کارخانه قند ترغیب شوند.
شهبازی با اشاره به نیاز فعلی استان به ساخت دو کارخانه قند دیگر، گفت: چنانچه بخواهیم چغندرهای تولیدی استان روی دست کشاورزان نماند، نیاز به ساخت دو کارخانه قند دیگر با ظرفیت هر کدام 150 هزار تن داریم.