رونق تولید ملی | دوشنبه، ۷ بهمن ۱۳۹۸

هنگام خرید "گوشت قرمز" به این نکات توجه کنید - نمایش محتوای خبر

 

 

هنگام خرید "گوشت قرمز" به این نکات توجه کنید

هنگام خرید"گوشت قرمز" به این نکات توجه کنید

معاون اداره کل دامپزشکی کرمانشاه گفت: گوشت قرمز نباید بیشتر از سه ماه در فریزر نگهداری شود. به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، علیرضا امیری گوشت قرمز را یک ماده غذایی غنی از پروتئین دانست و افزود: البته هر گوشتی را نمی‌توان تأمین کننده احتیاجات غذایی بدن به حساب آورد. وی با بیان اینکه یکی از عوامل اصلی تأثیرگذار در ارتقای ارزش غذایی گوشت قرمز کیفیت بهداشتی آن است، اظهار کرد: این کیفیت می‌تواند از مرحله تولید تا مصرف و در اثر عوامل مختلف دچار تغییراتی شود و مشکلاتی را برای مصرف‌کنندگان بوجود آورد. معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه مردم باید گوشت مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های مجاز تهیه کنند، یادآوری کرد: محیط فروشگاه عرضه کننده گوشت باید عاری از هرگونه آلودگی ظاهری بر روی دیوارها، کف، سقف و در و پنجره باشد. امیری خاطرنشان کرد: همچنین گوشتی که در فروشگاه عرضه می‌شود باید از کشتارگاه تامین شده باشد و مردم از مصرف گوشتی که خارج از کشتارگاه ذبح شده و به فروشگاه می‌آید، خودداری کنند. به گفته این مسئول شهروندان باید در خرید گوشت قرمز به نکات مهمی از جمله اینکه لاشه‌ها حتما باید دارای مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی باشد، گوشت دارای رنگ صورتی متمایل به قرمز، بدون رطوبت سطحی، ترشحات لزج و ذرات خارجی باشد، داشته باشند. وی با بیان اینکه گوشت سالم عاری از هرگونه خونمردگی، خونریزی، کوفتگی، ترشحات عفونتی و دانه‌های غیرعادی است، گفت: شهروندان در خرید گوشت قرمز باید به این ویژگی‌ها توجه کنند. معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه حمل گوشت از کشتارگاه‌ها به فروشگاه‌های سطح شهر باید به وسیله خودروهای سردخانه دار صورت گیرد، عنوان کرد: شهروندان در صورت مشاهده موارد حمل گوشت به وسیله خودروهای متفرقه، مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند. امیری در خصوص مصرف گوشت قرمز نیز گفت: لاشه دام کشتار شده 24 ساعت پس از کشتار دچار تغییراتی شده، به طوریکه در اثر این تغییرات کیفیت گوشت و ارزش غذایی آن افزایش و بار میکروبی آن کاسته می‌شود، بنابراین باید از مصرف گوشت دام‌هایی که تازه کشتار شده‌اند، خودداری کرد. وی افزود: نگهداری گوشت قرمز در یخچال حداکثر72 ساعت امکانپذیر است و در صورت نگهداری بیش از سه روز باید گوشت را در فریزر نگهداری کرد. به گفته این مسئول، گوشت‌های نگهداری شده در فریزرهای خانگی بهتر است حداکثر ظرف سه ماه مصرف شده و در کیسه‌های پلاستیکی شفاف مخصوص مواد غذایی بسته بندی شود. امیری تأکید کرد: مصرف گوشت دام‌هایی که خارج از کشتارگاه ذبح شده و به صورت غیرمجاز عرضه می‌شوند، خطر انتقال بیماری‌های مهلکی مانند سیاه زخم، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، کرم کدو، تب مالت، سل و مسمومیت‌های باکتریایی را به دنبال دارد.