پلمپ 11 واحد صنفی توزیع کننده موادمخدر در کرمانشاه - نمایش محتوای خبر
پلمپ 11 واحد صنفی توزیع کننده موادمخدر در کرمانشاه
فرمانده انتظامی شهرستان از پلمپ 11 واحد صنفی در سطح شهر کرمانشاه که فاقد مجوز قانونی بوده و در امر توزیع مواد مخدر فعالیت داشتند، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سرهنگ "رضا شیرزادی" گفت: مأموران کلانتری 18 سجادیه به دنبال دریافت اخباری از سوی شهروندان مبنی بر اینکه متصدی چندین واحد صنفی در شهرک سجادیه، فاقد مجوز قانونی بوده و در امر فروش و توزیع مواد مخدر به صورت پنهان فعالیت دارند، رسیدگی به موضوع در دستور کار اکیپی کارآزموده از مأموران پلیس این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با اقدامات اطلاعاتی و رصد فعالیت مجرمانه این واحد های سودجو، ظرف مدت کمتر از 48 ساعت پس از کسب دلایل و مستندات لازم با هماهنگی مقام قضائی، واحد های صنفی مورد بازرسی قرار گرفتند و مقادیر قابل توجهی از انواع مواد مخدر در بسته های آماده برای فروش نیز توسط پلیس کشف شد.
سرهنگ شیرزادی در پایان با اشاره به پلمپ 11 واحد صنفی متخلف و تحویل متهمان به مراجع قضائی، خاطر نشان کرد: پلیس از تمام توان و ظرفیت خود در برخورد با واحدهای صنفی متخلف و فاقد مجوز قانونی استفاده خواهد کرد.