رونق تولید ملی | جمعه، ۱ شهریور ۱۳۹۸

چند راهکار تغذیه‌ای برای به تعویق انداختن پیری - نمایش محتوای خبر

 

 

چند راهکار تغذیه‌ای برای به تعویق انداختن پیری

چند راهکارتغذیه‌ای برای به تعویق انداختن پیری

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بی رویه مواد قندی علاوه بر افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای متابولیک وابسته می‌تواند پیری زودرس را در پوست ایجاد کند.

به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، دکتریحیی پاسدار با اشاره به چند راهکار تغذیه‌ای در به تعویق انداختن روند پیری، گفت: مصرف بی رویه مواد قندی علاوه بر افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای متابولیک وابسته، می تواند پیری زودرس را در پوست ایجاد کند.

وی همچنین با تأکید بر استفاده از منابع غذایی غنی از ویتامین و مواد معدنی به میزان کافی، گفت: می‌توان از مصرف دوز ملایم مکمل‌های چندگانه ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز بهره برد. البته قبل از مصرف هر نوع مکملی باید با پزشک مشورت کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بر مصرف انواع اقلام غذایی مفید نظیر انواع میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، شیر و محصولات لبنی عاری از چربی، گوشت لخم بدون چربی و به ویژه مصرف ماهی جهت به تعویق انداختن پیری تاکید کرد.

پاسدار همچنین با اشاره به اینکه مصرف مایعات و آب کافی به خروج و شستشوی سموم بدن کمک می کند، نوشیدن روزانه حدود هشت لیوان آب و مایعات را در به تعویق انداختن پیری مؤثر دانست.