کاسته شدن غلظت غبار در جو استان از عصر امروز - نمایش محتوای خبر
کاسته شدن غلظت غبار در جو استان از عصر امروز
فردا آسمان استان ابری و بارانی است .
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما مر کز کرمانشاه سرپرست اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه گفت:هوای استان امروز در بیشتر نقاط نسبتا غبار آلود و در بعضی ساعات با احتمال رگبار خفیف و موقت باران پیش بینی می شود .
سعید قاسمی از کاسته شدن غلظت غبار در هوای استان خبر داد و پیش بینی کرد گرد و غبار تا اواخر وقت امروز از جو منطقه خارج شود .
وی بااشاره به اینکه موج بارشی جدیدی از فردا جو استان را تحت تاثیر قرار می دهد ادامه داد: فردا دو شنبه به دلیل نفوذ موج بارشی دیگری مجددا شاهد بارندگی و رعد وبر ق در استان خواهیم بود .
قاسمی افزود : این شرایط ناپایدار به ویژه در منطقه اورامانات و نواحی غربی استان نمودبیشتری دارد و ممکن است در پاره ای نقاط با رگبار تگرگ نیز همراه شود . این کارشناس هواشناسی برای روزهای 3 شنبه و 4 شنبه پدیده خاصی پیش بینی نکرد .
قاسمی گفت : روزهای پایانی هفته موج بارشی دیگری به جو استان کرمانشاه وارد می شود و شرایط را برای بارش باران فراهم می کند .