کرمانشاه رتبه 27 مصرف بنزین کشور - نمایش محتوای خبر
کرمانشاه رتبه 27 مصرف بنزین کشور
کرمانشاه رتبه 27 مصرف بنزین کشور
مصرف بنزین در کرمانشاه
رییس هیاتمدیره اتحادیه انجمنصنفی جایگاهداران استان کرمانشاه با اشاره به رتبه 27 کرمانشاه در کشور در زمینه مصرف بنزین اظهار کرد: سرانه مصرف بنزین هر کرمانشاهی در سال 243 لیتر است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقهکرمانشاه، صالحی در گردهمایی مالکین جایگاههای عرضه فرآوردههای نفتی و بهرهبرداران جایگاههای CNG منطقهکرمانشاه در راستای استقبال از میهمانان نوروزی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه 1.5 درصد وسعت کشور و 2.5 درصد جمعیت آن را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: این استان 300 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و روزانه به طور میانگین 500 نفتکش عراقی در دو مرز پرویزخان و خسروی آن تردد میکنند.
وی اظهار کرد: در حالحاضر و با توجه به این شرایط 105 مجاری عرضه در استان فعال است که از این تعداد 52 جایگاه عرضه نفتگاز و بنزین را برعهده داشته، 33 جایگاه به طور اختصاصی عرضهکننده بنزین هستند و 35 جایگاه نیز عرضه CNG را در استان بر عهده دارند.
صالحی اظهار کرد: متاسفانه در زمینه سرانه مصرفبنزین در کشور در بین 31 استان، کرمانشاه رتبه 27 را داراست و سرانه مصرف بنزین برای هر کرمانشاهی 243 لیتر است.
وی تصریح کرد: این در حالی است که در استانی مانند یزد این میزان 415 لیتر است حال آنکه استان یزد استان کویری بوده اما کرمانشاه با داشتن 2058 اثر تارخی، 30 اثر طبیعی، 28 اثر مذهبی، 14 روستای گردشگری و 50 منطقه نمونه گردشگری یکی از قطبهای اصلی گردشگری کشور محسوب میشود.
صالحی اظهار کرد: انتظار ما از مسئولین این است که در این زمینه چارهاندیشی کنند و همچنان که در زمانهای جنگ مردم این منطقه عشایر غیور میشوند در زمان آرامش هم آنها را از یاد نبرند.
وی در ادامه به چالشهای اصلی جایگاهداران استان پرداخت و با بیان اینکه هر ساله در ماههای خرداد و تیر کارمزد جایگاهداران تعدیل میشد، اظهار کرد: متاسفانه امسال علیرغم افزایش همهساله هزینهها کارمزد جایگاهداران تعدیل نشده و ما این را به عنوان یک مطالبه به حق از مسئولین خواستاریم.
صالحی به اجرای طرح هدفمندی یارانهها اشاره و تصریح کرد: یکی از آسیبهای جدی این طرح به مجاری عرضه سوخت وارد شد و این در حالی است که دولت هیچ حمایتی از این بخش به عمل نیاورد و ما قطعا بستهحمایتی را از دولت مطالبه میکنیم.
صالحی چالش دیگر جایگاهداران را قرارداد یکطرفه آنها با شرکت پخش فرآوردههای نفتی عنوان کرد و افزود: در یکی از بندهای این قرارداد آمده است که اگر زمانی شرکتپخش توان تامین سوخت نداشت جایگاهدار اعتراضی نداشته باشد و این در حالی است که شرکت پخش موظف است هر زمان جایگاهدار سوخت بخواهد سوخت موردنیاز او را تامین کند.
وی تخلفات کمیته تخلفات جایگاهداران را از دیگر مشکلات جایگاهداران عنوان کرد و افزود: متاسفانه مصوبات بندهای این کمیته مورد پذیرش جایگاهداران نیست و آنها این نکات را رعایت نمیکنند و در نتیجه مشمول پرداخت جریمه میشوند.
رییس هیاتمدیره اتحادیه انجمنصنفی جایگاهداران استان کرمانشاه اظهار کرد: قطعا باید بازنگری بر روی این مصوبات صورت گرفته و نظر جایگاهدار نیز در آن اعمال شود و در حال حاضر نیز میخواهیم در صورت اعمال جریمه پرداخت جرائم از جایگاهداران متناسب با کارمزد آنها باشد.
صالحی با اشاره به فعالیت 35 جایگاه عرضه CNG در سطح استان اظهار کرد: متاسفانه خودروهای دارای تجهیزات نامناسب و غیراستاندارد در سطح شهر پراکندهاند و پارهای از حوادث جایگاهها ناشی از غیراستاندارد بودن تجهیزات سیلندر و کپسول این خودروهاست.
وی افزود: متاسفانه جایگاهداران نمیتوانند از ورود این خودروها به مجاری عرضه جلوگیری کنند و یا به آنها سوخت ندهند زیرا در مواردی که اقدام به این کار کردهاند با مالک خودرو درگیر شده و آسیب دیدهاند.
صالحی تصریح کرد: از همین رو از مسئولین میخواهیم تا به هر نحو ممکن از ترد این خودورها جلوگیری کنند.