رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

گردهمایی معاونین بهبود تولیدات دامی منطقه 2 کشور در کرمانشاه - نمایش محتوای خبر

 

 

گردهمایی معاونین بهبود تولیدات دامی منطقه 2 کشور در کرمانشاه

گردهمایی معاونین بهبود تولیدات دامی منطقه 2 کشور درکرمانشاه

گردهمایی معاونین بهبود تولیدات دامی منطقه دو کشور با حضور معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی به میزبانی کرمانشاه برگزار شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، بهرام خانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه در این گردهمایی مجموع تولیدات دامی استان کرمانشاه را 442 هزار تن اعلام کرد و گفت: در استان کرمانشاه سالانه 330 هزار تن شیرخام، 36 هزار تن گوشت قرمز، 63 هزار تن مرغ، 10 هزار و 500 تن تخم‌مرغ و 2300 تن عسل تولید می‌شود. خانی افزود: برنامه‌ریزی کرده‌ایم در یک برنامه پنج ساله تولید شیرخام استان به 500 هزار تن، گوشت قرمز به 47 هزار تن، مرغ به 100 هزار تن، تخم مرغ به 18 هزار و 300 تن و عسل به سه هزار تن برسد. وی به آمار صادرات دام زنده از استان نیز اشاره کرد و گفت: از سال 1386 تاکنون 516 هزار راس دام زنده از استان به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده است. در این گردهمایی محراب فرجی معاون بهبود تولیدات دامی چهارمحال و بختیاری بعنوان رییس و بهرام خانی معاون بهبود تولیدات دامی کرمانشاه بعنوان نایب رییس مجمع معاونین بهبود تولیدات دامی منطقه دو کشور انتخاب شدند. این گردهمایی با حضور معاونین بهبود تولیدات دامی استانهای یزد، کرمان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، فارس، سیستان و بلوچستان، خوزستان، خراسان جنوبی، کرمانشاه، لرستان، هرمزگان، کهگیلویه وبویراحمد و اصفهان برگزار شد.