جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۵ خرداد ۱۳۹۹

"سرامیک" و "پیرکس" بهترین ظروف برای پخت و پز - نمایش محتوای خبر

 

 

"سرامیک" و "پیرکس" بهترین ظروف برای پخت و پز

بهترین ظروف برای پخت و پز

یک کارشناس تغذیه گفت: ظروف پیرکس و سرامیکی بهترین ظروف برای پخت و پز هستند.

مریم شیرمستی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه انتخاب ظروف برای پخت و پز نقش زیادی در سلامت غذا دارد، افزود: باید از ظرفی استفاده شود که هنگام حرارت دیدن با غذا واکنش ندهد.

وی افزود: بهترین ظروف برای پخت و پز به ترتیب ظروف پیرکس، سرامیکی و چدن هستند که کمترین میزان واکنش را به غذا دارند.

به گفته این کارشناس تغذیه ظروف گلی که در قدیم برای پخت و پز استفاده می‌شد نیز ظرف‌های خوبی بودند، اما در صورتی که لعاب آنها دچار ترک یا شکستگی نمی‌شد.

شیرمستی در خصوص ظروف تفلون نیز یادآوری کرد: این ظرف‌ها تا زمانی که خراش نداشته باشند مناسب هستند، اما اگر خراش بردارند به راحتی به غذا واکنش می‌دهند و مواد مضر را وارد بدن می‌کنند.

وی تصریح کرد: گاهی وقتی که ظرف تفلون خالی چند دقیقه روی حرارت می‌ماند دود سیاهی از آن بلند می‌شود که بسیار خطرناک و سرطان‌زا است.

این کارشناس تغذیه ظروف مسی، آلومینیومی و روی را بدترین و غیراستانداردترین ظرف‌ها برای پخت و پز عنوان کرد.

شیرمستی معتقد است: این ظروف واکنش زیادی خصوصا به مواد غذایی ترش دارند و در آن حل می‌شوند که استفاده مداوم از آنها خطرناک‌ است.